Влада

Засідання Житомирського міськвиконкому почалося з нагородження та виступів щодо АЗС

20 September 2017, 10:27

Директору фармацевтичної компанії вручили подяку, до порядку денного включили додаткові питання та заслухали людей, які протестують проти будівництва АЗС на проспекті Незалежності.

Так почалося чергове засідання виконкому міської ради 20 вересня.

«Прошу внести додаткові питання про затвердження складу журі з проведення конкурсу на кращу пропозицію на пам’ятник воїнам АТО, про організацію місць для торгівлі з автомобілів і про демонтаж банерів на турнікетах», - сказав заступник мера Матвій Хренов.

На початку засідання подякою міськвиконкому нагородили з нагоди Дня фармацевтичного працівника директора підприємства «Первоцвітфарм» Миколу Поліщука. Вручаючи подяку, мер Сергій Сухомлин зауважив, що це аптеки з найнижчими цінами в Житомирі, і вони мають стати прикладом для комунальних аптек.

На засідання також пришли люди, які протестують проти будівництва автозаправної станції на проспекті Незалежності.

«Ми просимо створити робочу групу по розслідуванню даного випадку, щоб відповідні служби визначили, що на цій території не можна будувати АЗС, це небезпечно для життя мешканців», - сказала Наталія Павловська – представниця громади, яка проживає біля місця будівництва заправки.

Мер та директор юридичного департаменту висловили сумнів у доцільності проведення експертиз, бо триває розгляд справи у суді.

«Існує ухвала суду, якою заборонено вчиняти будь які дії на цій ділянці», - зауважив директор юрдепартаменту Євгеній Черниш.

Врешті мер пообіцяв підгодовувати проект рішення та включити до складу комісії представників місцевої громади. Наталія Павловська наполягала, що до складу робочої групи треба включити колишнього заступника мера, помічника голови фракції ВО «Батьківщина» в міській раді Євгенія Демчика.

«Включіть Демчика і ми уходимо», - сказала Павловська.

Мер пообіцяв о 16.00 передати представникам громади рішення виконкому з оновленим складом робочої групи.

На засіданні присутні 18 з 25 членів виконкому.

Як повідомляв Житомир.info, 20 вересня у Житомирській міській раді скликали чергове засідання виконавчого комітету, на порядку денному 35 питань, серед них 14 – дитячих.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі