Події

У Житомирській області Audi не розминулася з вантажівкою, а Toyota – з мопедом

20 September 2017, 12:24

У Баранівці Toyota зіштовхнулася з мопедом. Дорожньо-транспортна пригода сталась 19 вересня близько 6 вечора, – повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«За попередньою інформацією, водій автомобіля Toyota Avensis, 33-річний місцевий житель, рухаючись вулицею міста та виконуючи маневр обгону, здійснив зіткнення з мопедом Delta під керуванням 39-річного жителя м. Баранівки. У результаті ДТП мопедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до місцевої лікарні», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП в Олевському районі на трасі Київ-Ковель водій «Audi A6» отримав травму у вигляді ампутації руки та був доставлений до лікарні. Аварія сталася на світанку 20 вересня.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась 20 вересня близько 4.00 на 204 км автодороги Київ-Ковель у м. Олевську. За попередньою інформацією, водій автомобіля Audi A6, 29-річний житель Рівненської області, рухаючись автошляхом, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення із автомобілем «ГАЗ-3303» під керуванням 32-річного жителя Рівненщини. У результаті ДТП водій іномарки отримав травму у вигляді ампутації верхньої кінцівки та був доставлений до Олевської райлікарні», – повідомляє ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, 19 вересня неподалік перехрестя вулиць Параджанова та Корольова у Житомирі фура насмерть збила жінку.
 
ДТП у Баранівці (фото - сайт місто Баранівка):
 
 
 
 
 
 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі