Події

Школярку з Житомирської області годину вмовляли не стрибати з 25-метрової труби котельні

20 September 2017, 14:27

У селі Буда-Вороб’ї Малинського району Житомирської області 16-річна дівчина мало не скоїла самогубство.

Про це 19 вересня повідомили Малинські новини.

«Минулої неділі мало не сталася трагедія у Буді-Вороб’ях. Близько 16.30 16-річна місцева мешканка, вибравшись на 25-метрову трубу шкільної котельні, намагалася покінчити життя самогубством. Лише завдяки спільним зусиллям правоохоронців, еменесників, священика та місцевої громади на чолі з головою Анатолієм Навроцьким дівчину вдалося відмовити від трагічного кроку», - повідомило видання.

«Люди повідомили, дівчина хоче кинутися з труби, і я одразу викликав поліцію та побіг туди. Вона стояла зверху і будь-якої миті могла впасти. Близько години велися перемовини. Нарешті, дослухавшись порад правоохоронців, вона спустилася донизу. Наразі з’ясовуємо, що спонукало дівчину до самогубства», - розповів сайту сільський голова Анатолій Навроцький.

Начальник сектору зв'язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області Оксана Ковальчук інформацію про подію підтвердила.

«Дійсно, 17 вересня був виїзд наших малинських колег на об’єкт, це 25-метрова труба старої котельні. Бійці ДСНС були готові застосувати 30-метрову автодрабину, але допомога рятувальників не знадобилася: дівчина злізла сама», - розповіла Житомир.info Оксана Ковальчук.

Як повідомляв Житомир.info, 12 вересня з підвісного мосту в парку культури і відпочинку імені Юрія Гагаріна в Житомирі стрибнув і не вижив військовий-контрактник, який посварився з дівчиною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі