Влада

Мер Житомира створив ще одну робочу групу, яка розбиратиметься з АЗС на проспекті Незалежності

21 September 2017, 13:20

Мер Житомира Сергій Сухомлин створив ще одну робочу групу, яка розбиратиметься з питання будівництва автозаправної станції на проспекті Незалежності.

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 20 вересня.

Склад новоствореної робочої групи майже аналогічний тому, який був затверджений розпорядженням мера від 15 вересня цього року. Єдина відмінність – до складу групи додали Наталія Павловську, яка оголошувала вимоги місцевих мешканців на засіданні міськвиконкому 20 вересня. Зазначимо, що це розпорядження – про створення робочої групи, а не про внесення змін до документу, яким вже затверджено склад аналогічної робочої групи.

Нагадаємо, під час засідання виконкому 20 вересня Наталія Павловська наполягала, що до складу робочої групи мають включити Євгенія Демчика – колишнього заступника мера Житомира, помічника депутата міської ради Любові Цимбалюк, яка очолює фракцію ВО «Батьківщина».

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 23 серпня житомиряни під дощем перекрили проспект Незалежності, протестуючи проти заправки біля своїх будинків. Жителі мікрорайону «Міськмолзавод» з плакатами приходили на позачергову сесію міської ради 29 серпня, і мер Сергій Сухомлин пообіцяв зустрітися з ініціативною групою і розібратися в законності будівництва АЗС. 31 серпня близько сотні людей на знак протесту проти будівництва АЗС перекрили проспект Незалежності, безперервно рухаючись двома пішохідними переходами. Законність будівництва АЗС по проспекту Незалежності у Житомирі перевірятиме місцева прокуратура, до якої за допомогою звернулись обурені мешканці прилеглого мікрорайону.

4 вересня в міськраді відбулось засідання робочої групи, яка вивчає законність будівництва автозаправки на проспекті Незалежності, але Розпорядження «Про створення робочої групи» щодо законності будівництва автозаправного комплексу на приватній земельній ділянці ТОВ «Юпіджі» за адресою: проспект Незалежності, 29 в Житомирі міський голова підписав тільки 15 вересня. 18 вересня радник мера Олександр Черняхович повідомив, що робочу групу, створену розпорядженням від 15 вересня, розпустили, бо мешканці звернулися до суду.

 

Євгеній Демчик та Наталія Павловська під час засідання міськвиконкому 20.09.2017

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі