Місто

Перед першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболку

21 September 2017, 17:08

Футзальний клуб «ІнБев/НПУ» проведе усі домашні матчі нового сезону вищої футзальної ліги в Житомирі. Про це під час підписання меморандуму про співпрацю із міською владою повідомив президент клубу Костянтин Кожанов.

«У цьому році нам вдалося досягти домовленостей між усіма нашими партнерами і було прийнято рішення, що всі ігри будуть проводиться в місті Житомирі. Величезне спасибі місту, що підтримав нас в нашому бажанні. І ми із задоволенням будемо представляти честь Житомира на Всеукраїнських змаганнях найвищого рівня. Відносно завдань на сезон, відразу поділюся: це однозначно призові місця. Для цього у нас все є. Для цього у нас є і матеріально-технічна база, є сильний тренерський склад, є професійний підбір гравців. По кубку України - це потрапляння до фінальної частини. Там вже завдання ми поставимо по ходу реалізації цього нашого шляху», - розповів президент клубу Костянтин Кожанов.

Найближчий поєдинок «ІнБев» зіграє вже цієї суботи проти одеського «Епіцентру К Авангарду». За словами тренерів, команда добре підготувалась до зустрічі і вдома готова показати рідним вболівальникам усе на що здатна.

«Настрій на гру, тим більше в домашніх стінах і при божевільній підтримці, звісно, буде максимальним і буде зашкалювати. Ми докладемо максимальних зусиль, щоб здобути перемогу, це точно. Що стосується тактичних моментів, то ми не будемо розкривати плани. Ми з цим суперником вже стикалися на турнірі у Львові. Ми вже знаємо, що і як, врахуємо помилки. Покажемо я сподіваюся досить якісну, змістовну і цікаву гру», - розповів граючий тренер Валерій Директоренко.

Після підписання меморандуму про співпрацю президент «ІнБеву» презентував міському голові іменну футболку команди.

«Я хочу, щоб всі кафешки і ресторани в день матчу показували трансляцію цих матчів. Щоб навколо цих матчів об'єднати житомирян, тому що це дійсно гордість за своє місто і за тих людей, які представляють місто. Ми повинні створити інформаційне середовище, медійне середовище, середовище максимальної підтримки наших команд», - сказав Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Найближчий матч футзальний клуб «ІнБев/НПУ» зіграє проти одеського «Епіцентру К Авангарду» вже цієї суботи, 23 вересня, у Житомирі на майданчику спортивного комплексу «ФОК». Початок о 13:00.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі