Події

У Житомирській області без світла залишилися 7 населених пунктів, град побив автомобілі, вікна й дахи

22 September 2017, 09:43

Через негоду 21 вересня у Житомирській області без світла залишилися 7 населених пунктів.

Про це у коментарі Житомир.info розповіли у прес-службі ДСНС у Житомирській області.

«Внаслідок негоди без електропостачання залишилися відключеними 4 лінії 10 кВ та 69 трансформаторних підстанційта 7 населених пунктів – три у Бердичівському районі та 4 у Ємільчинському районі. Інформації, чи потрапляла блискавка в дерево, чи в чийсь будинок на території області, у нас немає», - сказали у прес-службі ДСНС у Житомирській області.

У соцмережі Facebook жителі Житомирської області продовжують публікувати фото з градом, який вчора ввечері побив їх автомобілі, вікна в будинку та навіть дахи у Бердичеві.

Також житомиряни, які їхали на автомобілі трасою Київ-Чоп розповідають, що негода добралася й до Коростишівського району.

«Щойно повернувся з відрядження, траса швидкість - це моє. Майже на виїзді з Коростишівської об'їзної лупанув такий град, що всі до єдиної автівки змушені були зупинитись... Але це мало кого врятувало, всі до єдиної автівки були понівечені градом, в деяких навіть повибивало лобові вікна. Град лупив як м'яч для настільного тенісу», - написав на своїй сторінці у Facebook житомирянин Михайло Гвоздецький.

Фото Ксюши Антонюк (Бердичів)

Фото депутата Житомирської облради Ігоря Романського з Бердичева

Фото житомирянина Дмитра Чепіги

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві 21 вересня ввечері пройшов град розміром з куряче яйце.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі