Місто

ПАТ «Житомиргаз» запровадив новий формат обслуговування для споживачів - юридичних осіб

22 September 2017, 10:10

Відтепер, за кожним юридичним споживачем ПАТ «Житомирагаз» закріплений окремий менеджер, який визначає точний та зручний час прийому клієнта. Запровадження такого індивідуального підходу в обслуговуванні корпоративних споживачі допоможе їм пришвидшити вирішення питань, пов’язаних із розподілом природного газу.

Щомісяця, відповідно до «Кодексу газорозподільних систем», з 1-го по 5-те число підприємці повинні звірятися із компанією щодо обсягів спожитого газу. Відкриття нового офісу значно спростить для них цю процедуру, адже усі операції, пов’язані із розподілом природного газу, будуть проводитися  з персональним менеджером у домовлений час. Всього за кілька хвилин корпоративні клієнти компанії зможуть відкрити особовий рахунок, отримати або внести зміни до договору чи вирішити інші питання.

«Відкриття мультифункціонального кабінету - це крок назустріч представникам бізнесу області. Особливість нового підходу в обслуговування цієї категорії споживачів полягає в тому, що усі операції щодо розподілу природного газу, можна урегулювати в одному місці. Кожен підприємець буде контактувати з окремим менеджером, визначаючи зручний час візиту до компанії», – зазначив голова правління Валентин Ющенко.

Новий офіс для обслуговування корпоративних клієнтів відкрито у приміщенні ПАТ «Житомиргаз» за адресою м. Житомир, вул. Фещенка-Чопівсього, 35. У ньому  створені комфортні умови – просторе приміщення, витриманий сіро-білий інтер’єр, зручна зона очікування. Прийом проводитимуть сім менеджерів щодня, крім суботи та неділі,  з 8:00 по 17:00.

Таким чином, ПАТ «Житомиргаз» продовжує реалізовувати політику відкритості та створення комфортних умов для обслуговування клієнтів. Так, у червні цього року для побутових клієнтів почав діяти Центр обслуговування у м. Новоград-Волинський. Центр працює у новому та сучасному форматі «відкритий простір» із електронною чергою та привітними менеджерами. Отож, численні кабінети з довгими чергами сьогодні уже залишилися в минулому.

Окрім того, за останні два роки для спрощення механізму комунікації із споживачами природного газу компанія створила щонайменше чотири нових сервіси. Серед них: «Особистий кабінет», «Контактний центр», «IWR» та короткий номер «7104» , за допомогою якого можна передати показники лічильника та перевірити стан особового рахунку за допомогою sms-повідомлення.

За додатковою інформацією звертатися до фахівця із зв’язків з громадськістю Катерини Чумак Тел.:  +380 41 247 06 10 

Моб.: +380 93 995 57 12

e-mail: press@ztgas.com.ua  zt.104.ua

Прес-служба ПАТ «Житомиргаз»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі