Події

Житомирянин на ВАЗ збив школяра, а пішохід загинув від наїзду Toyota

22 September 2017, 13:27

21 вересня у Житомирській області сталися кілька дорожньо-транспортних пригод, є загиблий і постраждалі.

Про це Житомир.info 22 вересня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода, у якій травми отримав семикласник, сталась 21 вересня близько 18.20 у селі Дениші Житомирського району, на 19-му кілометрі автодороги Житомир-Чернівці.

«За попередніми даними, водій автомобіля ВАЗ-2106, 68-річний житель м. Житомира, здійснив наїзд на пішохода, 12-річного жителя с. Денишів, який переходив дорогу. Унаслідок ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до обласної дитячої лікарні», - повідомляє поліція.

Увечері 21 вересня унаслідок наїзду іномарки в Житомирському районі загинув пішохід, а на трасі Київ-Чоп у Житомирській області зіштовхнулися дві вантажівки.

«Близько 20.00 на 159 км автодороги Київ-Чоп поблизу с. Березівки Житомирського району водій автомобіля Toyota Land Cruiser, 59-річний киянин, рухаючись у напрямку м. Житомира, здійснив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину. Унаслідок ДТП пішохід, 40-річний житель Пулинського району, загинув. Близько 20.30 цього ж дня на 155 км автодороги Київ-Чоп водій вантажного автомобіля DAF, 56-річний житель Романівського району, рухаючись у напрямку м. Києва та здійснюючи маневр обгону попутного транспорту, виїхав на смугу зустрічного руху, не впорався з керуванням та допустив перекидання фури. У результаті в автомобіль в’їхала ще одна вантажівка Renault Premium під керуванням 38-річного жителя Київської області. Унаслідок ДТП водії обох автомобілів з травмами різного ступеню тяжкості були госпіталізовані до Житомирської обласної лікарні», - інформує поліція.

У рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування причин та обставин подій.

Як повідомляв Житомир.info, напередодні  Audi не розминулася з вантажівкою, через що водію іномарки відірвало руку, а Toyota – з мопедом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі