Події

Справу щодо власниці житомирської «Волни», яка вдарила підлітка, передали до прокуратури

22 September 2017, 16:11

Справу щодо власниці житомирської «Волни» Євгенії Волинець, яка вдарила підлітка 27 липня 2017 року на очах у однолітків, передали до прокуратури.

Про це у коментарі Житомир.info 22 вересня сказала мама хлопчика Раїса. Жінка також розповіла, що насправді сталося того дня і чому Євгенія Волинець вдарила дитину.

«Діти, як завжди, гралися на вулиці, але того разу вони пішли кататися на тротуар біля готелю. Для того, щоб було слизько і краще їздити, вони намазали тротуар господарським милом. Не знаю, чи хтось побачив і сказав Волинець, чи вона випадково там проїжджала. Але факт є фактом. Вона під’їхала на автомобілі та підняла руку на мого сина. Моя дитина займається айкідо, і я кажу: сину, невже ти не міг поставити якийсь блок, аби вона тебе не вдарила? Він відповів, що навіть і не думав, що доросла жінка буде себе так поводити», - розповідає Раїса.

Жінка запевняє, що через деякий час Євгенія Волинець зателефонувала їй на мобільний та почала вибачатися.

«Вона зателефонувала наступного дня і почала вибачатися і казати, що була не права. Ми довго говорили, я у неї багато чого розпитувала. Запитала, наприклад, чому вона мене не дочекалася. Волинець промовчала. Запитала, чому вона за кермом була п’яна і себе так поводила. Євгенія Волинець мені відповіла: ну, з ким не буває. Ми, звичайно ж, звернулися до поліції, писали заяву. Через кілька днів я пішла до них та поцікавилася, яке вони мали право давати мій номер телефону чужій людині?! На що правоохоронці мені відповіли, що у неї достатньо зв’язків, аби знайти номер. Також хочу наголосити на тому, що у моєї дитини стоять брекети, і після того удару була пошкоджена тканина ротової порожнини. Наступного дня ми звернулися до лікаря, і він каже: чому ж ви це спустили з рук та не звернулися до спеціалістів, які б це все зафіксували?», - сказала жінка.

Після ранкової розмови з Житомир.info мама потерпілого хлопчика знову вирішила звернутися до поліції та дізнатися, чи просувається якимось чином ця справа.

«Після вашого дзвінка я вирішила звернутися до поліції і попитати, як просувається наша справа. На що мені сказали, що справу передали до прокуратури, і по ній буде прийматися якесь рішення. На запитання, чому так довго це затягується, розповіли, що слідчий був у відпустці. У понеділок (25 вересня, - ред.) буду знову з ними зустрічатися. Також правоохоронці мені сказали, аби я сходила у судмедекспертизу, бо у дитини були проблеми після того випадку з ротовою порожниною. Також були головні болі та кровотеча з носа. Дали направлення, яке до цього часу не давали… У медичній книзі записані всі покази лікарів… Я не хочу, щоб такі люди лишалися безкарними», - сказала жінка.

Нагадаємо, за вказаним фактом було розпочате кримінальне провадження за статтею 296 КК України (Хуліганство).

Як повідомляв Житомир.info, 28 липня 2017 в соціальній мережі Facebook з’явилося відео, на якому власниця житомирського готельно-оздоровчого комплексу «Волна» б'є підлітка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі