Події

Поблизу Житомира перекинулася вантажівка з деревиною

23 September 2017, 15:22

21 вересня о 20:24 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що терміново необхідна допомога рятувальників у дорожньо-транспортній пригоді, що трапилася на трасі в с. Кам’янка Житомирського району.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Житомирській області.
 
«Вже на місці пригоди стало відомо, що вантажний автомобіль DAF, який перевозив ліс, перекинувся на бік, внаслідок чого дерев’яні колоди розсипалися по проїжджій частині дороги. З ними зіштовхнувся водій іншої вантажівки RENAULT Premium, який рухався по зустрічній смузі траси. Через що його затисло всередині кабіни її деформованими конструкціями. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту розігнули пошкоджені конструкції кабіни вантажівки, деблокували травмованого водія та передали медикам. В подальшому його госпіталізували до травматологічного відділення обласної лікарні з травмами різного ступеню важкості», - повідомили рятувальники.
 
 
 
 

Фото рятувальників
 
Як повідомляв Житомир.info, 3 вересня біля 09:00 на трасі Київ-Ковель у Житомирській області позашляховик врізався в дерево, водія деблокували з автівки.
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі