Події

У селі Житомирської області згорів будинок депутата Олевської міськради

25 September 2017, 13:50

 22 вересня в селі Забороччє Олевського району Житомирської області згорів будинок родини депутата міської ради.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Житомирської облради Олександр Ніколайчук.

«22 вересня в селі Забороччє згорів будинок родини депутата Олевської міської ради. Будинок з дерев’яного бруса, який перебував на завершальній стадії будівництва, передбачався для дочки Володимира Халімончука. На момент пожежі, будівельників всередині не було. За попередньою інформацією, пожежа сталася внаслідок підпалу, ведеться слідство. Постраждалі просять можливих свідків надати правоохоронцям інформацію, котра допоможе знайти виконавців та організаторів зухвалого злочину за винагороду у 50 000 гривень. Конфіденційність гарантовано», - написав Олександр Ніколайчук.

У прес-службі ДСНС у Житомирській області Житомир.info інформацію про пожежу підтвердили.

«23 вересня о 4:25 ранку до рятувальників надійшла інформація про пожежу в дерев’яному будинку по вулиці Миру в селі Забороччє Олевського району Житомирської області. За інформацією пожежних, горів будинок розміром 12*8 кв.м. Власник будівлі, 1969 р.н. На гасіння пожежі виїжджали 2 відділення», - розповіли в ДСНС у Житомирській області.

У прес-службі головного управління Нацполіції у Житомирській області Житомир.info сказали, що будинок згорів повністю.

«Близько 6 години ранку до Олевського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що сталося загорання дерев’яної недобудови. Приміщення належить місцевому жителю, 1969 р.н. Внаслідок пожежі приміщення згоріло повністю. Причини пожежі встановлюються. Заяви про підпал у нас немає. Чекаємо висновку експертів, чи було стороннє втручання, чи ні», - сказала заступник керівника прес-служби головного управління Нацполіції у Житомирській області Ольга Номерчук.

Як повідомляв Житомир.info, 20 вересня в селі Симаківка Ємільчинського району господарі не вимкнули сушку для грибів і залишилися без даху над головою.

Житомир.info  

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі