Місто

Житомирські патрульні знялися у зворушливій фотосесії, щоби допомогти безпритульним собакам знайти дім

25 September 2017, 17:57

25 вересня Житомир.info влаштував підопічним міського КП «Центр захисту тварин»  зворушливу фотосесію з житомирськими патрульними, щоби допомогти безпритульним тваринам знайти свій дім.

«Ми хотіли привернути увагу до безпритульних песиків. Це тварини, які чекають на своїх господарів. Вони мають унікальні життєві історії. Наші собаки потребують любові та хочуть знайти відповідальних господарів, але й дуже радітимуть навіть, якщо хтось завітає в гості, вигуляє, а може й прихопить чогось смачненького. Сьогодні у них свято, бо на гостину заїхали житомирські поліцейські. Мені б дуже хотілося б, щоб у кожного з цих песиків був дім. Сподіваюся, житомиряни відгукнуться. Звичайна в минулому безпритульна породиста чи непородиста собака може бути гарним компаньйоном, охоронцем та справжнім другом на все життя», – каже очільниця КП «Центр захисту тварин» Житомирської міської ради Олександра Мельник.

Більше інформації про песиків можна знайти на сайті КП «Центр захисту тварин». Всі тварини стерилізовані, мають щеплення від сказу та є безпечними для людей. 

Познайомитися з ними можна за адресою: м. Житомир, вул. Параджанова, 87. Деталі за телефоном: (0412) 55-00-20.

Як повідомляв Житомир.info, 16 вересня на Всеукраїнську виставку собак у Бердичів привезли більше 400 чотирилапих.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі