Влада

Житомирська облрада проситиме ВРУ нагородити грамотами рятувальника та депутата міськради

27 September 2017, 10:59

Житомирська облрада збирається клопотати про нагородження грамотами Верховної Ради України командира відділення бердичівської пожежно-рятувальної частини Олега Яновича та директора баранівського стадіону Олександра Драгана.

Відповідні проекти рішень сесії 27 вересня опубліковані на сайті облради.

«Порушити перед Верховною Радою України клопотання про нагородження Грамотою Верховної Ради України Яновича Олега Леонідовича, командира відділення 9 державної пожежно-рятувальної частини (м. Бердичів) управління ДСНС України у Житомирській області, за особисті досягнення у службовій діяльності, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, ініціативу, високий професіоналізм і мужність, проявлені під час виконання завдань за призначенням»,  – йдеться в проекті рішення.

Також облрада проситиме ВР нагородити депутата Баранівської міської ради, директора міського стадіону, Олександра Драгана «за вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток міста, високий професіоналізм, активну життєву позицію».

Питання про нагородження баранівчанина вже піднімали у червні. Тоді Олександра Драгана просили нагородити з нагоди відзначення 452-ї річниці міста Баранівка. 26 червня на сайті обласної ради опублікували відповідний проект рішення. Втім, на сесію, яка відбулася 27 липня, це питання не виносилося.

Як повідомляв Житомир.info, житомирського єпископа Яна Пурвінського  хочуть нагородити відзнакою «За заслуги перед містом І ступеня».

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі