Події

Житомирські прикордонники вилучили в іноземця паспорт, який розшивався для відмітки про перебування в Росії

28 September 2017, 12:03

27 вересня прикордонники відділу «Овруч» в пункті пропуску «Виступовичі» на території Житомирської області виявили в іноземця паспортний документ з ознаками підробки.

Про це 28 вересня Житомир.info повідомив керівник прес-служби Житомирського загону Північного регіонального управління Держприкордонслужби Юрій Шахрайчук.

«Так, для проходження прикордонного контролю в пункт пропуску прибув 33-річний громадянин Молдови. Під час здійснення контрольних заходів правоохоронці зафіксували часткову підробку паспорта, який іноземець надав для перевірки. В ході подальшого з’ясування обставин було встановлено, що паспортний документ розшивався для проставляння відмітки тимчасового проживання особи на території Російської Федерації», - повідомила прес-служба.

Як пояснив Житомир.info Юрій Шахрайчук, під час розшиття паспорта люмінісцентна нитка була замінена на просту, що й виявилося при просвічуванні. Чоловіку відмовили в перетині державного кордону та прийняли рішення про заборону в`їзду на територію України терміном на 3 роки.

Як повідомляв Житомир.info, навесні 2017-го в Житомирській області зняли з потягу чоловіка, який їхав на заробітки з паспортом брата.

Фото прес-служби Житомирського загону Держприкордонслужби

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі