Влада

Володимир Ширма розповів про виконання бюджету та зарплатню освітян Житомирської області

28 September 2017, 18:05

На звітній прес-конференції 28 вересня голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма розповів про очікуване перевиконання бюджету та своєчасну виплату заробітної платні працівникам обласних комунальних установ.

Чиновник зауважив: не буде заборгованості й перед освітянами, навіть з урахуванням підвищення останнім заробітної платні.

«Якщо взяти всі місцеві бюджети, за 8-9 місяців надійшло понад 3 млрд грн. Якщо говорити про обласний бюджет, то він у нас виконаний. Очікуємо, що буде 103 %. Іще очікуємо, що до кінця вересня це наповнення буде більшим. Якщо говорити про наші ОТГ, то у них цьогоріч надходження в порівнянні з минулим більші у 2,6 рази. Сьогодні в області на рахунках 1 млрд 605 млн грн. На депозитах зараз знаходиться 192 млн грн загального фонду і 216 млн грн спеціального фонду. У нас є проблеми із фінансуванням заробітної плати і в обласних комунальних установах, по районах, по деяких територіальних громадах. Але до кінця року у нас заборгованості не буде. Всі отримають заробітні плати. Говорили сьогодні нашим освітянам, і всі напевне чули анонс нашого прем’єр - міністра про підвищення освітянам заробітної плати, все буде добре»,  – розповів голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

Як повідомляв Житомир.info, Володимир Ширма переніс засідання сесії Житомирської обласної ради на листопад.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі