Влада

На околиці Житомира поліція спалила наркотиків майже на 1 млн грн

29 September 2017, 11:47

Житомирські правоохоронці знищили наркотиків на близько мільйона гривень.

Про це 29 вересня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Днями працівники поліції утилізували наркотичні речовини та засоби, які зберігалися в ГУНП в Житомирській області як речові докази у кримінальних провадженнях. Знищення проводилось на виконання рішень судів, прийнятих одночасно з обвинувальними вироками фігурантам кримінальних проваджень за зберігання та розповсюдження наркотиків», - інформує поліція.

У вогні поліцейські утилізували близько 60 кг сухих конопель і макової соломки та майже 19 тисяч цих рослин. Також знищено ацетильований і екстракційний опій та синтетичні наркоречовини. У багатті згоріли і специфічні пристосування для їх вживання.

«Утилізація наркотиків відбувалася під контролем спеціально створеної комісії, до складу якої увійшли представники органів внутрішніх справ, прокуратури, Служби безпеки України та виконавчої служби. За словами начальника управління потидії наркозлочинності ГУНП в Житомирській області Олексія Душейка, вартість знищених наркотиків на «чорному ринку» складає близько мільйона гривень», - повідомила поліція.

Як повідомляв Житомир.info,  в Житомирському районі поліцейські затримали кримінального авторитета з гранатою та наркотиками.

Фото й відео поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі