Влада

У Житомирі визначилися з місцем встановлення пам’ятника воїнам АТО

29 September 2017, 16:45

Житомирський виконком планує затвердити місце, де буде встановлений пам’ятник воїнам АТО.

Проект рішення виконавчого комітету «Про затвердження місця встановлення пам'ятного знаку/композиції, присвяченої воїнам АТО, у м. Житомирі» 29 вересня 2017 року опублікували на сайті Житомирської мерії.

«На виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 20.09.2017 № 887, розглянувши пропозицію журі з проведення конкурсу на кращу пропозицію пам'ятного знаку/композиції, присвяченої воїнам АТО, у м. Житомирі (протокол засідання від 25.09.2017 № 1), та відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив: Затвердити місце встановлення пам'ятного знаку/композиції, присвяченої воїнам АТО, у м. Житомирі - сквер - вул. Перемоги, 2», - йдеться у проекті рішення.

Нагадаємо, 4 вересня на сайті міської ради з’явився проект рішення щодо продовження на 2 місяці прийому конкурсних пропозицій на кращий проект пам’ятного знаку воїнам АТО та затвердження складу журі.

Як повідомляв Житомир.info, раніше термін подачі конкурсних проектів для участі у І турі Конкурсу був до 18.00 год. 16 вересня 2017 року. 23 серпня о 21 годині на майдані Корольова в Житомирі відбулося довгоочікуване відкриття пам’ятної композиції Героям Небесної сотні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі