Влада

Керівник житомирської поліції попросив не нагнітати обстановку навколо пожежі в автомобілі депутатки облради

29 September 2017, 18:25

Без отримання офіційних висновків експертів говорити про підрив на політичному підґрунті автомобіля депутата Житомирської облради від УКРОПу Наталії Кокітко не можна.

Про це увечері 29 вересня написав у Facebook начальник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Стосовно події із пошкодженням автомобіля депутата Житомирської обласної ради у Баранівському районі. Прошу не розповсюджувати необґрунтовану інформацію. Уночі 29 вересня до поліції надійшло повідомлення про пошкодження вогнем автомобіля жительки Баранівського району. Вогонем було пошкоджено передню частину транспортного засобу. За попередніми висновками фахівців ДСНС, загоряння виникло у моторному відсіку автомобіля. На даний час триває перевірка усіх відомостей. Проводяться необхідні експертизи. Остаточна правова кваліфікація буде визначена після офіційних висновків експертів. До тих пір говорити про підрив, чиюсь причетність до події з політичних мотивів однозначно зарано», - написав керівник поліції.

Нагадаємо, уранці 29 вересня стало відомо про пошкодження автомобіля голови фракції партії УКРОП у Житомирській обласній раді Наталії Кокітко. У коментарі Житомир.info Кокітко розповіла, що спочатку чула вибух, а потім почав горіти капот. 

Цього ж дня стало відомо, що у ніч на 29 вересня в квартиру депутата Житомирської обласної ради від Радикальної партії Ляшка Ігоря Романського в Бердичеві вдерлися злодії, а магазин родини депутата Житомирської міської ради від Радикальної партії Максима Манухіна обікрали.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 22 листопада 2016 року депутату Коростенської районної ради Івану Камінському підпалили автомобіль.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі