Місто

Житомиряни збирають ліки для безхатченка, якого 2 роки тому облили горючою речовиною і підпалили

2 October 2017, 12:49

У соціальній мережі житомирянин збирає ліки для безхатченка, якого невідомі облили горючою речовиною і підпалили.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Микола Тарасюк.

«Є потреба у бинтах, ваті, перекис водню, мазь "Левомиколь". Це треба у великій кількості, зрозуміло що він безхатченко і ніхто йому не допоможе, а може і знайдуться такі люди. Особисто від мене і моєї родини сьогодні закуплю першої необхідності ліки по тому списку, що вислав Влад. Що можете зробити ВИ для цієї людини?», – написав житомирянин.

Нині чоловік знаходиться у «Міському центрі обліку бездомних осіб».

За словами очільника громадської організації «Милосердя» Владислава Паламарчука, який опікується житомирськими безхатченками, у нього запалилися старі рани.

«2 роки тому його підпалили, він дуже довго пролежав з опіками, потім півроку лежав у гнійному відділенні ЦМЛ№1. Минулого року, на зиму, ми його забрали з лікарні в центр. З травня цього року він жив на Польовій, звідки його й забрала патрульна поліція. Через те, що він не дивився за ранами, вони запалилися. Його помили, побачили це все і відправили у лікарню. Але там сказали, що госпіталізація йому не потрібна, а рани слід промивати і мастити мазями», – розповів Владислав Паламарчук.

Контакти для допомоги чоловікові:

Офіс: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25, 7-й поверх, кімн. №704 (у комплексі будівель Житомирської облради)

Електронна пошта: charity.zh @gmail.com

Голова організації Паламарчук Владислав Гарійович у Фейсбуці

Телефон голови організації: +38 (098) 6075479

Офісні телефони: +38 (096) 1759031, +38 (063) 4802119

Нагадаємо, у лютому 2016 року в Бердичеві до лікарні з 40% опіків потрапив 19-річний хлопець, якого на кладовищі підпалив знайомий.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2016 році в Центрі стало на 6 мешканців більше, всього проживали 39 безпритульних, а у грудні 2016 року співпрацю між Житомирською мерією та Центром обліку безхатченків підкріпили угодою.

Фото зі сторінки Миколи Тарасюка

 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі