Суспільство

Тільки три дні у Києві прийматимуть кращі лікарі з Ізраїлю

16 October 2017, 15:00
Мережа клінік «Адоніс» та медична група «Алар» дають можливість українцям скористатися послугами кращих лікарів Ізраїлю, не їдучи за кордон. 
 
Тільки три дні у Києві: 19, 20, 21 жовтня можна буде проконсультуватися з досвідченими спеціалістами: терапевт (кардіологія, ревматологія, ендокринологія), ортопед-травматолог (вертебрологія, хірургія хребта) та онколог. 
 
Сучасний Ізраїль займає одну з лідерських позицій у світовій медицині. За деякими показниками, медицина Ізраїлю випереджає навіть США та Німеччину. Ізраїльські медики вважаються одними з найбільш освічених та професійних у світі. Для того, щоб стати повноцінним лікарем та одержати ліцензію на медичну практику в Ізраїлі, потрібно вчитись в середньому 12-13 років.
 
Саме тому мережа клінік «Адоніс» та медична група «Алар» дають можливість українцям переконатися у професіоналізмі та обізнаності ізраїльських лікарів.
 
Не втрачайте можливість отримати обстеження найвищого рівня, точний діагноз і призначення ефективного лікування від провідних фахівців Ізраїлю у Дні ізраїльської медицини в Києві.

Точний діагноз! Запорука здоров’я! 
 
Адреса: м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 26к, 2 хв. від м. Осокорки.
 
Телефон: 044-220-36-03.
 
Деталі про Дні ізраїльської медицини в Києві також можна дізнатися в соціальній мережі Facebook
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі