Місто

ЖК «Домашній» влаштував свято з нагоди здачі в експлуатацію першої черги будівництва у Житомирі

2 October 2017, 15:54

Усмішки, гарний настрій, частування та подарунки – усе це з нагоди введення в експлуатацію першої черги будівництва житловий комплекс «Домашній» підготував для щасливих власників квартир і тих, хто тільки мріє про затишну оселю. Родина Піляєвих не приховує радості.

«Сьогодні ми веселі, радісні, тому що здача нашого житла, будинку, в якому ми будемо жити. У нас одна дитина, скоро буде друга. І для того, щоб діткам було комфортно, затишно, ми обирали хороше місце», - розповідає Тетяна Піляєва

«Артхаус» на нашу думку така ж молода команда, як і ми молода сім’я. Дуже амбіційний та цікавий проект. Перший будинок з червоної цегли у місті. Всі ми чудово знаємо, що в таких умовах нам буде тепло, комфортно. Перспективний чудовий район і чудова команда професіоналів, які допомогли нам обрати квартиру, допомогли в реалізації нашої мрії. Сьогодні приймаємо ключі, приймаємо паспорти і в бій, в роботу, в будівництво», - додає Олексій Піляєв.

«Ми дуже раді. Це наш син. І у нас буде 2 щастя в цьому році: і домівка для дітей, і маленький народиться. Ось чекаємо з дня на день», - радіє Діана Піляєва.

Завітавши на свято, люди мали нагоду познайомитися зі своїми майбутніми сусідами, а ще виграти подарунки.

«Ми отримали державний сертифікат на введення в експлуатацію цього будинку, сьогодні вводимо в експлуатацію три під’їзди, і видаємо близько половини технічних паспортів. Усі інші будуть виготовлені на наступному тижні. Це робить державна служба і це велика робота. Ми здаємо 115 квартир і до кінця цього року буде введено ще 2 секції в експлуатацію. Фактично виходить, що ми за півтора року збудували 5 секцій», - розповідає директор з маркетингу ЖК «Домашній» Володимир Цвіон.

Нових мешканців житлового комплексу привітав керівник компанії-забудовника та міський голова

«Я радий вас привітати з відкриттям ЖК «Домашній». Купівля квартири - це дуже важливе рішення для кожної родини. Я відповідально заявляю, що ми зробили все якісно і вам буде комфортно жити в цьому будинку. Я всім дякую за ваш вибір і ласкаво просимо додому», - звернувся до присутніх директор ТОВ «Артхаус груп» Андрій Добжанський.

«Хочу всіх привітати з цим щасливим днем у ваших родинах. Дякую забудовникам, інвесторам та будівельникам за якість, за швидкість і за те щастя, яке вони сьогодні вам подарували. Всім бажаю, щоб у ваших сім‘ях був мир, добро, любов і затишок. Маю надію, що «Домашній» вам все це подарує», - сказав міський голова Сергій Сухомлин.

Після перерізання стрічки усі з нетерпінням вирушають до будинку, щоб подивитися на квартири.

«Це бабусі з дідусем ми купили квартиру. Гарний будинок, гарний дитячий майданчик буде, що не маловажливо. Дітки будуть гратися, а бабуся з дідусем будуть спостерігати з віконечка», - розповіла Мирослава Морозова.

«Ми дуже раді, що отримали цю квартиру, хоч боялися, тому що такі роки, що страшно було продати стару і купити нову. Але ми щасливі, раді», - розповіла Валентина Морозова.

Оглянувши свої нові помешкання, їх власники зізнаються: це саме те, про що вони мріяли.

«Ми дуже раді, що нарешті все відкрилося, що ми сюди зайшли. Нам все дуже подобається: якість матеріалів, якість оздоблення, все дуже добре. Ремонту ще половину не зроблено, ми будемо починати, але вже дещо зробили», - розповідає Тетяна Симон.

«Ми задоволені тим, що зроблено і як все зроблено. Квартири дуже хороші, будинок нам дуже подобається. Все зроблено, як ми хотіли, все оперативно робиться», - додає Василь Симон.

Після створення ОСББ тут запрацюють усі комунікації, але власники квартир планують вже розпочинати ремонти, щоб зустріти новий рік у своїх оселях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі