Влада

Гундич підписав розпорядження про опалювальний сезон у районах Житомирської області

4 October 2017, 12:07

Голова Житомирської  облдержадміністрації  Ігор Гундич доручив головам райдержадміністрацій та рекомендував керівникам міст та ОТГ розпочати опалювальний сезон 2017/2018 рр., враховуючи кліматичні умови.

Відповідне розпорядження Гундич підписав 3 жовтня 2017 року, - повідомила прес-служба Житомирської ОДА.

У першу чергу опалення мають підключити у лікарнях, дитячих дошкільних та загальноосвітніх закладах. Далі підключатимуть централізоване теплопостачання у житлових будинках.

З метою своєчасного початку опалювального сезону 2017/2018 рр. працює «гаряча лінія». Якщо медичний чи навчальний заклад не обігрівається, жителі області можуть зателефонувати за номером (0412) 47-47-12та повідомити про це. Житомирська ОДА якнайшвидше відреагує на будь-яке звернення з приводу несвоєчасного початку сезону.

Аналогічні телефонні «гарячі лінії» з цілодобовим режимом на підприємствах працюватимуть у районах Житомирщини.

Нагадаємо, 2 жовтня Віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко попередив голів ОДА, що саме вони відповідають за контроль і моніторинг технічної готовності об’єктів до опалювального сезону. З жовтня інший Віце-прем’єр, Павло Розенко, заявив, що цієї зими в Україні немає підстав для подорожчання газу та компослуг.

Як повідомляв Житомир.info, 4 жовтня Житомирський міськвиконком одноголосно погодив рішення про початок опалювального сезону в Житомирі з 12 жовтня, а не з 15, як планувалося.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі