Події

У Коростені перехожі «здали» поліції чоловіка, який у парку рахувував набої

4 October 2017, 12:37

Упродовж минулої доби набої до автоматичної зброї вилучено у жителів Коростенського та Коростишівського районів. А в обласному центрі правоохоронці виявили у житомирянина незаконну рушницю.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП України в Житомирській області.

«3 жовтня до Коростенського відділу поліції люди повідомили про те, що у місцевому парку якийсь чоловік перераховує набої.  На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої застали на вказаному місці 34-річного жителя с. Новаків. У ході поверхневого огляду у нього було виявлено матерчату сумочку, заповнену патронами калібру 7,62 мм до автомата Калашникова. За словами чоловіка, він знайшов набої біля залізничної станції у Коростені та забрав їх собі. Щоправда, не визначився з метою зберігання. Боєприпаси поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження»,  – йдеться у повідомленні.

Того ж дня ще кілька десятків набоїв до автоматичної зброї виявили та вилучили поліцейські під час обшуку у будинку 43-річного жителя міста Коростишева.

А 4 жовтня у Житомирі в ході обшуку домоволодіння 37-річного житомирянина правоохоронці виявили рушницю зі знищеними реєстраційними номерами. Зброю вилучили, її походження нині перевіряють.

За інформацією поліції, відомості за всіма вказаними фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Як повідомляв Житомир.info, 16 червня у Житомирі на вулиці Вокзальній поліція вдягнула кайданки та чоловіка та вилучила автомат.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі