Суспільство

Біля лікарень у Станишівці не працює світлофор, обіцяють зробити до кінця тижня

5 October 2017, 10:29

Жителі Станишівки скаржаться на непрацюючий світлофор поблизу лікарень. У телефонній розмові місцеві запевнили Житомир.info, що за останній час там сталося декілька ДТП.

«На Станишівці, на дорозі між лікарнями, не працює світлофор. Перестав він працювати ще тоді, коли біля нас почали асфальтувати дорогу. У темну пору дуже страшно переходити тією дорогою, адже за останній час там було 7 ДТП. Ми телефонували у службу автодоріг, обіцяли це питання вирішити до кінця тижня», - сказала читачка.

У прес-службі служби автомобільних доріг у Житомирській області Житомир.info повідомили, що усувати цю проблему має облавтодор.

«Зараз питання не так в дорожниках, як з електриками. Дійсно, вийшов з ладу світлофор над проїжджою частиною. На цій ділянці експлуатаційне утримання виконує дочірнє підприємство «Житомирський облавтодор», який повинен був усунути недоліки, але на  даний час, спеціалістів на підприємстві немає, щоб виконати такі електромонтажні роботи. Зверталися до міськсвітла, але вони теж відмовляються вирішити цю проблему. Проте наш заступник запевнив, що служба автодоріг докладе зусилля, аби цю проблему усунути до кінця тижня», - сказали у прес-службі САД у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 2 жовтня у Житомирській області відкрили рух через капітально відремонтовану дорогу державного значення Т-06-14 Глибочиця-Станишівка через Калинівку, Клітчин – Південний обхід.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі