Події

За добу поліцейські у Житомирі розшукали 3 людей та встановили особу потопельника

6 October 2017, 12:18

 5 жовтня поліцейські Житомирського відділу поліції встановили місця перебування 4 людей, двох з яких розшукували органи правосуддя, а інших - рідні. На жаль, один з розшукуваних загинув через утоплення у водоймі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Увечері 5 жовтня поліцейські встановили місце знаходження 34-річної жінки, яка оголошена в державний розшук наприкінці вересня через ухиляння від відбування покарання. На засуджену вироком накладено зобов’язання, не пов’язані із позбавленням волі, однак вона наполегливо ігнорує їх виконання», - йдеться у повідомленні.

За словами поліцейських, цього ж вечора патрульні доставили до Житомирського відділу поліції порушника громадського порядку для оформлення відповідних адміністративних матеріалів. Під час перевірки чоловіка оперативники карного розшуку встановили, що він назвався чужим ім’ям і насправді є 33-річним жителем м. Павлограда Дніпропетровщини, який ухиляється від відбування покарання за кримінальні діяння у вигляді позбавлення волі. В обох випадках прийняті рішення для забезпечення виконання рішень правосуддя.

«Також минулої доби до поліції звернулась житомирянка із заявою про безвісне зникнення її 43-річного чоловіка. За словами жінки, він пішов з місця проживання 5 жовтня уранці, близько 7.30, маючи при собі досить значну суму грошей, і упродовж дня не виходив на зв’язок та ночувати додому не повернувся. Зниклого чоловіка відшукали цілим і неушкодженим. Проте так буває далеко не завжди. Наприкінці вересня до поліції звернулась 31-річна жителька обласного центру із заявою про те, що ще 6 вересня пішов з дому її батько, 1962 року народження. Поліцейські розпочали кримінальне провадження і проводили заходи для встановлення його місця перебування. 3 жовтня тіло чоловіка виявили у водоймі на околиці Житомира. За попереднім висновком експертів, смерть настала через утоплення. 5 жовтні тіло чоловіка ідентифікували», - інформують у поліції.

Як повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока, практично щодоби до чергової частини надходять повідомлення про безвісне зникнення громадян, останнім часом збільшилась кількість таких заяв щодо дітей.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі рідні з 4 вересня 2017 року розшукують 34-річну Аллу Білову, яка поїхала до лікарні та зникла безвісти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі