Події

У Коростені з міжнародного потягу висадили 30 п’яних пасажирів

6 October 2017, 12:34

На станції «Коростень» у Житомирській області зі швидкісного поїзда Інтерсіті+ Перемишль – Київ висадили піввагона пасажирів, які пиячили та зухвало себе поводили.

Про це 6 жовтня повідомив офіційний сайт ПАТ «Укрзалізниця».

«5 жовтня 2017 року групу пасажирів у кількості 30 осіб, які подорожували швидкісним поїздом № 706 Перемишль – Київ, було висаджено з поїзда по станції Коростень через порушення громадського порядку та нетактовну поведінку», - інформує «Укрзалізниця».

У вагонах потягу Інтерсіті виробництва Хюндай від 56 до 80 пасажирських місць. 

За даними прес-служби, під час поїздки у швидкісному поїзді група пасажирів із Перемишля до Києва після відправлення поїзда зі станції Львів почали вести себе зухвало, дуже голосно розмовляти, вживати алкогольні напої, порушувати громадський порядок та заважати спокійно подорожувати іншим пасажирам.

«З метою дотримання порядку під час подорожі та для забезпечення комфорту інших пасажирів, а також відповідно до пункту 8.38 Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України, цю групу було висаджено по станції Коростень із залученням чергового по вокзалу та представників поліції, а на проїзних документах поставлено відповідні відмітки», - повідомляє «Укрзалізниця».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі