Події

Вітер вирвав з коренем березу біля бердичівської школи, на дорогах області працювали рятувальники з пилками

6 October 2017, 18:45

6 жовтня близько 11-ої години в дворі школи №1 міста Бердичева Житомирської області впала 50-метрова береза.

Дивом не постраждали діти, у яких буквально за п’ять хвилин до того закінчилась перерва, - повідомив 6 жовтня Наш Бердичів.

«Кремезна деревина пошкодила також сусідню невеличку ялинку. Комунальні служби приїхали вивозити деревину близько 14-ої години. В цей час впало інше дерево біля фортеці», - інформує видання. На відео, яке розмістили на сайті, видно також інші повалені дерева та вибите на балконах скло.

Через поривчастий вітер 6 жовтня рятувальники Житомирської області також отримали кілька повідомлень про дерева на автошляхах.

Як повідомив сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області, 6 жовтня о 14:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Середня Баранівського району впало дерево та перешкоджає руху автомобілів.

«Виявилося, що 2 дерева, осика та верба, повалилися на дорогу та заблокували смугу руху в напрямку с. Дубрівка. Надзвичайники за допомогою електро- та мотоінструменту обрізали гілля та звільнили смугу», - повідомили рятувальники.

Подібні аварійно-рятувальні роботи рятувальникам довелося виконувати в села Жовтневе Попільнянського району. Там також на проїжджу частину впало дерево.

«Повідомлення надійшло о 09:00.  На місце виклику було направлено бійців 25-ї пожежно-рятувальної частини. За допомогою бензопил вони розпиляли клен та прибрали дерево з автодороги. Рух на трасі обласного значення було відновлено, ніхто не постраждав», - повідомляють в УДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 6 жовтня на території області прогнозували шквальний вітер місцями до 24 м/с, в Житомирі цього дня також добряче задувало, однак часом проглядало сонце.

Відео - Наш Бердичів:

Фото УДСНС в області

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі