Політика

У Житомирі на зустріч із Саакашвілі та Наливайченком прийшли більше півтисячі людей

6 October 2017, 22:07

Близько півтисячі людей зібралися на пішохідній Михайлівській у Житомирі, щоб зустрітися із лідером партії «Рух нових сил» Михайлом Саакашвілі та керівником громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентином Наливайченком.

Люди фотографуються з останніми, дарують подарунки на згадку зі словами: «Ми вас любимо, ми на вас чекали», називаючи Саакашвілі зі спільником останньою надією, яке є сьогодні в Україні. На запитання, чому приїхали до Житомира, екс-голова СБУ та екс-голова Одеської області відповідають – небайдужі до долі України.

«Мізерні пенсії, дорогущі ліки в аптеках, кого з літніх людей не зустрінеш, кажуть: зубожіння, вижити не можна. Наше спільне питання: де вкрали українські пенсії і хто вкрав? Відповідаємо:вкрали в офшори і вкрала ця влада. Подивіться на життя людей. Спільна дія - це ідея штабів і «Руху нових сил», і «Справедливості». Сьогодні тут сотні організацій та житомирян, щоб сказати, що є реальна альтернатива корумпованій владі: активісти, ветерани АТО, медики», - розповідає лідер громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.

На зустрічі із прихильниками Саакашвілі розповів, чому повернувся до України, та озвучив вимоги до президента України.

«Пересадити своїх любих друзів, він же обіцяв. По-друге, тарифи, як вони підіймалися і звідки у Ахметова 2 млрд 600 млн доларів? По-третє, виборча комісія. Осушимо це болото, ми все одно наведемо порядок в країні, і тоді я буду більше аніж щасливий. У цьому полягає уся моя амбіція», - каже лідер партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі.

По завершенню мітингу Саакашвілі та Наливайченко разом із кількома сотнями людей заспівали гімн України.

Нагадаємо, на зустріч з політичними лідерами прийшли кілька сотень жителів Житомира та гостей міста.

Як повідомляв Житомир.info, о 18 годині відбувся прямий ефір на Житомир.info з Михайлом Саакашвілі, де він висловив своє бачення, як зробити Україну кращою, викорінити корупцію, реформувати медицину та освіту та почати довіряти поліції та судам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі