Політика

Вимоги громадсько-політичного руху «Справедливість»: зупинити корупцію, фінансувати соцсфери та підвищити пенсії

7 October 2017, 10:31

Гідні пенсії, робочі місця, зарплатня медикам та «ні» корупції, - такі головні вимоги до нинішньої влади озвучує лідер громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентин Наливайченко на зустрічі з прихильниками у Житомирі.

«Головна вимога, яку сьогодні на Житомирщині «Рух нових сил», «Рух Справедливість» і багато інших нових, молодих, незалежних організацій ставлять до влади і до президента звертаються: зупиніть корупцію і почніть фінансувати соціальну державу. Почніть сплачувати реальні пенсії, виплатіть борги медикам на Житомирщині - 63 млн грн, виплатіть пенсіонерам за проїзди в маршрутках, 5 грн всього. Третя ключова вимога - почніть створювати робочі місця. Не тільки заводи президента і його оточення. Мають іти замовлення на заводи, зарплати - це ключова вимога і виживання держави проти зовнішнього агресора, і подолання внутрішньої агресії під назвою корупція. З такими вимогами і сьогоднішнє рішення, яке підтримали 100% простих житомирян», - розповідає лідер громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.

На пішохідній Михайлівській зібралися кілька сотень людей, серед них і пані Леся. Жінка зізнається: усе, що хотіла, почула. Окрім цього каже: живе спілкування – це і є найвища сходинка довіри, позаяк лишень так можна дізнатися правду.

«Ми почули те, що хотіли почути. З людьми потрібно спілкуватися, сьогодні усі телеканали заангажовані, всі ЗМІ, які надають будь-яку інформацію - однобокі, не висвітлюють об’єктивно усе те, що відбувається у країні. А ось така пряма мова з людьми - це єдиний спосіб донести ситуацію так, як вона є насправді. Дати людям можливість задати питання і отримати на них відповідь», - зізнається Леся Грищенко.

Під гасла «Слава Україні – Героям слава!» Валентин Наливайченко закликає усіх присутніх 17 жовтня приїхати до Києва та відстояти свої права на життя, змусивши президента України виконати обіцянки.

«З такими вимогами ми підемо 17 жовтня разом у Києві на протест, на те, щоб змінити ситуацію, погнати поганою мітлою усіх корупціонерів з самої гори, з самої влади у Києві. Разом ми - сила», - зазначив лідер громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.

м

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі