Події

Жителі села в Коростенському районі, на околиці якого за гроші приймали львівське сміття, перекривали трасу

7 October 2017, 16:12

7 жовтня жителі села Ходаки Коростенського району Житомирської області на трасі протестували проти львівського сміття, яке ввозиться на територію населеного пункту.

Про це Житомир.info повідомив місцевий житель Віталій.

«Жителі села Ходаки вийшли блокувати дорогу Київ - Ковель, оскільки місцева влада не реагує на ввезення понад 500 тонн львівського сміття на територію села», - написав чоловік і прикріпив відео.

У прес-службі Головного управління Нацполіції в Житомирській області інформацію про перекриття руху підтвердили.

«Близько 12.15 на 144 кілометрі автодороги Київ-Ковель близько 25 місцевих жителів рухалися по пішохідному переходу, перешкоджаючи руху транспорту. Таким чином місцеві жителі протестували проти складування та переробки сміття на території приватного підприємства, розташованого на околиці села. На місце події виїжджали працівники поліції, які пояснили людям, що такі їхні дії є протиправними і за них передбачена відповідальність», - розповіла Житомир.info речник ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко.

О 12.55 рух автодорогою відновили.

Як повідомляв Житомир.info, 6 жовтня поліція, екологи й місцеві активісти виявили в Коростенському районі звалище львівських відходів. Повідомлялося про близько 40 фур сміття, які привозили затемна й складували у господарському дворі за високим парканом. За це організатори отримували гроші.

Фото й відео читача

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі