Політика

Колишній житомирський губернатор очолив обласний осередок Радикальної партії

8 October 2017, 16:59

8 жовтня народний депутат України від Радикальної партії Олега Ляшка Олексій Ленський у Житомирі представив нового голову обласної організації РПЛ.

Про це він написав у своєму фейсбук.

«За дорученням Олега Ляшка представив нового очільника Житомирського обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка, Забелу Юрія Володимировича.  Новопризначений Голова Житомирської Радикальної партії розпочав з вручення партквитків новим партійцям, що вже говорить про позитивну тенденцію роботи осередку», - написав нардеп.

Нагадаємо, з жовтня 2016 року обов’язки керівника обласної організації РПЛ виконував Сергій Крамаренко, у вересні 2016-го обраний першим заступником голови Житомирської облради. До цього обласним осередком «радикалів» керував Ілля Смичок, якого на нараді в Житомирі 26 жовтня 2016 року нардеп Олег Ляшко відсторонив від виконання обов’язків.

Як повідомляв Житомир.info, Юрій Забела був губернатором Житомирської області з листопада 2007 року до березня 2010 року, доки на цю посаду Віктор Янукович не призначив Сергія Рижука. До призначення губернатором Житомирської області в листопаді 2006 року, перебуваючи на посаді голови Макарівської райдержадміністрації на Київщині, Забела очолював районну парторганізацію Соціалістичної партії.

У червні 2008 року Юрій Забела вступив в ряди політичної партії «Єдиний Центр», до цього був членом «Нашої України». З червня 2009 року обирався керівником Житомирської обласної організації політичної партії «Наша Україна».

Фото зі сторінки у ФБ Олексія Ленського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі