Місто

Відкриття магазину «ВМ-Техніка» у Житомирі: знижки, бонуси та подарунки

9 October 2017, 09:30

У ТРЦ «Глобал UA» з 12 по 16 жовтня відбудеться грандіозне відкриття другого у Житомирі магазину побутової техніки «ВМ-Техніка». Інновації у сервісі та море приємних сюрпризів чекає на житомирян та гостей міста під час відкриття магазину.

Поспішайте, адже тільки перші 100 покупців отримають подарунки! Але без посмішки та приємного сюрпризу з магазину не піде жоден покупець:  придбавши у «ВМ-Техніка» товар на суму понад тисячу гривень – отримаєте 500 грн на бонусну картку.

Своїм покупцям «ВМ-Техніка» пропонує великий асортимент товарів - більше тисячі найменувань. Орієнтуючись на сучасні тенденції та потреби користувачів, «ВМ-Техніка» приділяє велику увагу аксесуарам, які дозволяють отримати від придбаної техніки більшу віддачу як у функціональному, так і в естетичному плані. Завітайте в ТРЦ «Глобал UA» в магазин «ВМ-Техніка», адже там на вас чекає великий вибір комп’ютерної та цифрової техніки, ноутбуки, планшети, телевізори, смартфони, оргтехніка, фототехніка та інші аксесуари!

Варто відмітити, що у магазині «ВМ-Техніка» легко орієнтуватися завдяки зрозумілим індикаторам: кожен покупець може без проблем знайти потрібний відділ, а завдяки спеціальній розкладці на полицях обрати необхідний товар.

Наша команда - це дружній колектив, який постійно покращує навики, підвищує кваліфікацію та може надати вичерпну інформацію щодо будь-якого товару в магазині.

«ВМ-Техніка» пропонує своїм покупцям кращі ціни, гарний асортимент і швидкі, приємні покупки.

«ВМ-Техніка» - це магазини для прогресивних людей, які люблять комфортне життя, цікаве дозвілля і розумно підходять до покупки.

Не пропустіть відкриття нового магазину «ВМ-Техніка» у ТРЦ «Глобал UA» за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 77.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі