Місто

Зооактивісти закликають житомирян пройти маршем по Михайлівській, щоби нагадати про права тварин

9 October 2017, 10:59

15 жовтня житомирські активісти, волонтери та представники зоозахисних організацій пройдуть маршем по Михайлівській, щоб нагадати про права тварин.

Про це вони пишуть на сторінці у Facebook 9 жовтня.

«У неділю, 15 жовтня, відбудеться Всеукраїнський марш за права тварин. Подія покликана об'єднати зоозахисну спільноту та заявити владі і громадськості, що тисячі українців готові боротися за гуманність і права тварин. Ми вийдемо для того, аби покласти край знущанням над тваринами в цирках і сфері розваг, закликати владу впровадити дієві механізми боротьби з живодерами та садистами, звернути увагу українців на гуманне ставлення до тварин. Ми втомилися слухати пусті обіцянки влади і дивится на бездіяльність правоохоронних органів. Права тварин - це не пусті слова в законі, а захист і відповідальність», – йдеться у повідомленні.

Організатори маршу UAnimals і КП "Центр захисту тварин" ЖМР запрошують долучитися до акції жителів міста. У Житомирі марш стартує о 12:00. Збір біля Свято-Михайлівського кафедрального собору зі сторони вул. Михайлівської, 21. Активісти планують пройти єдиною пішохідною вулицею до Житомирської міської ради. Під час заходу організатори збиратимуть підписи за заборону використання тварин у цирках та сфері розваг.

Як повідомляв Житомир.info, 19 вересня у Бердичеві 9-річний хлопчик закатував цуценя, перехожі викликали поліцію.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі