Місто

У ЖК «Полісся» раніше термінів завершили будівництво трьох секцій, видавши власникам 254 квартир ключі від оселі

9 October 2017, 14:19

Гучна музика, смаколики, кульки та аніматори для малечі. Таке свято влаштували для мешканців ЖК «Полісся» у Житомирі, з нагоди введення у експлуатацію трьох секцій у новобудові. Головні виконавці робіт, підрядники та замовники будівництва вітають новосельців. А тим, хто лишень хоче стати щасливим власником затишної оселі розповідають про особливості будівлі. Запевняючи: усе виконано не тільки по нормам, а й зроблено з душею.

«Вона виконана трьома несучими стінами, які виконують роль і несучих стін, і як огороджувальних конструкцій. Опирається наш будинок на фундаменті, які стоять на палях десятиметрової довжини. Всередині іде шар утеплення, мінеральна вата. Сама конструкція несучої стіни з силікатної цегли. Між собою будівля зв’язана залізобетонними ростверками, що робить будівлю міцною і стійкою», - розповідає головний виконроб ЖК «Полісся» Констянтин Козир.

«На будівництві дотримались усіх норм ДБН, зроблено усе із сучасних матеріалів, щоб житло було комфортним, теплим. Дитячий майданчик сертифікований. Матеріали брали у місцевих підприємців, на наш погляд вони були найкращі та достойні. Тому, я вважаю, що люди можуть насолоджуватись сучасним житлом у Житомирі», - говорить представник генерального підрядника ТОВ «Золота середина» Олег Федаш.

«Новосільці ЖК «Полісся», я вас вітаю. Ви отримали свої власні квадратні метри, які ви рік надії плекали, чекали та турбувалися», - звернувся до присутніх директор ТОВ «АТТІ» Вадим Бондарчук.

Дванадцять поверхів, три секції, 276 квартир, 254 з яких вже мають своїх власників. Серед щасливих новоселів і пан Дмитро. Чоловік не йме радості. Каже: разом із дружиною та дітьми давно мріяли про сімейне гніздечко і нарешті заповітна мріяла збулася.

«Ми придбали двокімнатну квартиру на 10 поверсі. Вже плануємо як ми будемо розподіляти, де буде дитяча, де буде вітальня. Вже запрошували будівельників, щоб робити ремонт. Забудовник зробив для нас таке гарне житло, яке буде нас напевно все життя радувати», - каже власник квартири у ЖК «Полісся» Дмитро Бондар.

Перерізавши стрічку, першим до будівлі запускають кота Бублика, як символ добробуту й миру. Услід за ним оглядати свої омріяні квадратні метри іде і родина Заворотнюк. Подружжя розповідає: були одними з перших, хто придбав квартиру в житловому комплексі. Тоді, кажуть: був лише фундамент. Наразі, задоволені результатом та ні на мить не шкодують, що довірилися команді ЖК «Полісся».

«Ми одні з перших, у нас договір №2 був. Коли ми підписували договір, то іще навіть не було сваїв, тому переживали, щоб не було затягнуте будівництво, але дякувати Богу все нормально. Побудовано якісно», - ділиться власник квартири у ЖК «Полісся» Сергій Заворотнюк.

«Не розчаровані та задоволені тим, що отримали», - зізнається власниця квартири у ЖК «Полісся» Олена Заворотнюк.

Окрім новеньких квартир, команда ЖК «Полісся» підготувала й інші сюрпризи. Кожному мешканцю будинку подарували по брендованій чашці та розіграли серед власників квартир дев’ять цінних подарунків. З-поміж яких мікрохвильовки, блендери та мультиварки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі