Суспільство

Mirotel Resort & Spa – досконалість у кожній деталі

11 October 2017, 09:50

У Mirotel Resort & Spa є все, чого забажають душа і тіло, щоб залишатися здоровими й життєрадісними. Відпочивайте та змінюйтесь з Mirotel Resort & Spa!

У центрі Трускавця поряд з унікальними цілющими джерелами мінеральних вод, серед м’якого клімату і найчистішого повітря розташувався курортно-рекреаційний комплекс Mirotel Resort & Spa, 5*. Це місце бездоганного сервісу, безмежного задоволення й абсолютного комфорту, в якому максимально враховані потреби та інтереси кожного гостя. Комфортний номерний фонд, ресторани, бари, дитячі ігрові кімнати, конференц – зал, банкетний зал, власний бювет з 5 – ма мінеральними водами і все це в Mirotel Resort & Spa!

Родзинкою готелю є лікувально-діагностичний реабілітаційний центр «Мед Палас». Це один з найбільших в Україні сучасних медичних центрів. До інфраструктури «Мед Паласу» входять: діагностичний центр, лабораторія, водолікарня та SPA-центр.

Завдяки висококваліфікованим фахівцям і сучасному обладнанню, діагностичний центр «Мед-Палас» забезпечує можливість проведення близько 350 видів діагностики (УЗД, ендоскопія, рентген, лабораторні дослідження та ін.). Фахівці діагностичного центру проведуть якісне обстеження будь – якої патології, що допоможе виявити захворювання на ранніх стадіях.

Водолікарня «Мед - Палас» надає широкий спектр процедур апаратної фізіотерапії, гідротерапії, бальнеотерапії. Висока результативність лікування у водолікарні забезпечується комплексними методами і програмами,в яких процедури гідротерапії та апаратної фізіотерапії поєднується із внутрішнім прийомом мінеральних вод.

Провідні фахівці медичного центру «Мед Палас» з турботою про своїх гостей розробили спеціальні цільові медичні та спа-програми — «Детокс», «Інтенсивне жироспалювання» та «Корекція ваги». У всі вони розраховані на комплексне оздоровлення організму, зменшення маси тіла, корекції фігури й підвищення імунітету.

«Детокс» — глибоке очищення

Медична програма, спрямована на боротьбу з наслідками стресів, нерухомим способом життя, неправильним харчування, надмірним споживанням кави, алкоголю та іншими шкідливими звичками. Очищення організму від токсинів забезпечить приплив життєвих сил, відмінне самопочуття і, головне, — схуднення.

«Інтенсивне жироспалювання» — худнемо легко та швидко!

Ще одна приголомшлива медична програма Mirotel Resort & SPA має на меті зменшення маси тіла й актуальна для тих, хто хоче вирішити, в першу чергу, проблему жирових відкладень в «проблемних» зонах і «ремоделювати» фігуру. Для досягнення високих і стійких результатів використовують комплексний підхід: індивідуально для кожного гостя грамотно лікарем-дієтологом підбирається спеціальна дієта з використанням амінокислот, мінералів і білків високої якості марки Macresces, додаткові харчові нутрієнти марки Solgar і комплекс фізіотерапевтичних, бальнеологічних процедур, лабораторні обстеження.

Ваше здоров’я важливе для нас, тому після проходження програми «Інтенсивного жироспалювання» лікар-дієтолог складає спеціальний п’ятиденний раціон виходу з програми, з наступним двотижневим консультаційним супроводом та надає індивідуальні дієтичні рекомендації щодо збалансованого харчування з довгостроковим збереженням результату.

«Корекція ваги» вдосконалюємося із насолодою!

Ця SPA-програма розроблена на 7 і 14 днів та включає консультації лікаря, комплекс лабораторних досліджень, поради дієтолога, спортивні тренування, обгортання, різноманітні спа-процедури, у тому числі процедури на апараті Lumicell Wave 6, який є світовим лідером з позбавлення від локальних жирових відкладень і целюліту, та багато іншого.

Доповнити оздоровлення Ви можете в затишній атмосфері SPA-центру готелю, де вас чекають спортивний басейн довжиною 25 м, два басейни 9 і 12 м., Сауни, ванни джакузі, фіто бар, тренажерний зал, а також широкий вибір методик омолодження: стоунтерапія, масажі, аюрведа, косметологія обличчя та тіла, процедури естетичної медицини і т.д. Час, проведений в SPA-центрі, допоможе придбати заряд бадьорості і відчути себе відновленним.

А улюбленими гостями готелю є діти, для яких передбачено безліч розваг в ігрових кімнатах DoreMini (0-4 років) та DoreMax (4-11 років). Відвідувачам DoreMax  пропонуємо познайомитися із школою естетичного розвитку SUPER KIDS, де досвідчені викладачі допоможуть дітям відкрити для себе світ краси, ігор, казок, музики, мистецтва, фантазій і творчості, а також,  на них чекають захоплюючі пізнавальні та веселі рухливі ігри!

Ми переконані, що дні, проведення в Mirotel Resort & SPA, запам'ятаються на все життя, і ви ще не раз, до нас повернетеся!

Mirotel Resort & Spa Україна, м. Трускавець, майдан Кобзаря, 1 +380 (3247) 6 41 72/73 www.mirotel.ua 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі