Події

У Бердичеві під ногами покрівельника тріснув і посипався шифер, чоловік впав з висоти 3-х метрів

12 October 2017, 10:14

Управлінням Держпраці у Житомирській області утворена комісія, яка проводить спеціальне розслідування нещасного випадку з тяжкими наслідками та можливою інвалідністю, що стався з покрівельником приватного підприємства «Житлоремекс-2» (м. Бердичів).

Про це інформує прес-служба управління Держпраці у Житомирській області.

«10 жовтня 2017 року, під час ремонту покрівлі житлового будинку, під ногами покрівельника ПП «Житлоремекс-2» раптово тріснув і посипався лист шиферу, що призвело до падіння працівника на горище будинку з висоти близько 3-х метрів. Остаточні обставини та причини даного нещасного випадку з’ясовуються комісією зі спеціального розслідування», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 29 вересня голова Житомирської ОДА розповів, що 40 тисяч листів шиферу до попередніх 10 тисяч отримали жителі Бердичівського району для ремонту пошкоджених дахів.

Як повідомляв Житомир.info, старенька жителька Бердичівського району розказала, як пережила аномальний град розміром з куряче яйце, який 21 вересня залишив без світла 7 населених пунктів, побив автомобілі, вікна й дахи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі