Влада

Суд відправив заступника міністра оборони під домашній арешт у Житомир

13 October 2017, 15:59

Солом'янський райсуд Києва обрав заступнику міністра оборони Ігорю Павловському запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на 2 місяці без права покидати домівку в Житомирі.

Про це ввечері 12 жовтня повідомила «Українська правда».

«Згідно з інформацією, суд відхилив клопотання обвинувачення про обрання міри запобіжного заходу у вигляді арешту на 60 діб або застави у розмірі 75 млн грн. За рішенням суду, Павловський не може покидати своє фактичне місце проживання у Житомирі», - пише видання.

У декларації Ігоря Павловського за 2016 рік зазначається, що з 7 грудня 2013 року він прописаний в квартирі загальною площею 77,90 кв.м, яка знаходиться у Житомирі на належить Міністерству оборони. Дружина заступника міністра працює в Житомирському міському об'єднаному військовому комісаріаті, де за минулий рік отримала 65 тис. 66 грн зарплати. 

Раніше повідомлялося, що 11 жовтня детективи НАБУ і САП затримали заступника міністра оборони Ігоря Павловського і директора Департаменту держзакупівель і постачання матеріальних ресурсів Міноборони Володимира Гулевича за розтрату понад 149 млн грн держбюджету при закупівлі палива для Міноборони.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі