Влада

Грамоти та подяки від керівництва Житомирської області військовим вручали у кафе

14 October 2017, 17:57

У День захисника України радник голови ОДА з питань соціального захисту учасників бойових дій Віталій Сахацький привітав військовослужбовців Житомирщини зі святом.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Грамоти та подяки від керівництва області Віталій Сахацький вручив сьогодні, 14 жовтня, у Житомирі під час неформального спілкування із бійцями 95 окремої аеромобільної бригади та добровольчого батальйону», - йдеться у повідомленні.

Судячи з фото, вітання відбувалося у кафе на «Екомаркетом», який знаходиться на розі вулиць Мала Бердичівська та Леха Качинського.

Від імені голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича Віталій Сахацький побажав захисникам міцного здоров’я, сили та терпіння.

«Дякую вам за те, що у свій час взяли на себе відповідальність за життя українців. І дякую за те, що й зараз віддано та сміливо служите нашій Батьківщині. Хай завжди буде мир у ваших домівках, у ваших серцях і в нашій Україні», – привітав бійців Віталій Сахацький та вручив почесні грамоти від облдержадміністрації та подяки від обласної ради.

До привітань також приєднався Центр допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації, представники якого вручили подарунки військовим.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 14 жовтня з нагоди відзначення Дня захисника України на Смолянському кладовищі відбулось вшанування загиблих військовослужбовців. 

 

 

 

Фото з сайту ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі