Місто

Житомирський навчальний центр ВДВ перейшов на нову систему харчування

16 October 2017, 10:00

199-й навчальний центр високомобільних десантних військ Збройних сил України, що дислокується в Житомирі, перейшов на нову систему харчування за каталогом продуктів.

Про це повідомили в прес-службі Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

«Необхідно підкреслити, що це перша частина ВДВ, яка перейшла до системи харчування за новим стандартом. Незабаром інші військові частини ВДВ також піддадуться реформуванню у харчовому забезпеченні», - йдеться в повідомленні.

Як розповів начальник тилу командування ВДВ ЗС України полковник Вадим Мініч, протягом декількох місяців у їдальні навчального центру проводились капітальні будівельні роботи, змінювалося необхідне обладнання та інтер'єр.

«Відтепер військовослужбовці мають в асортименті кілька різних страв і десерт», - підкреслив офіцер.

Начальник Центрального управління продовольчого забезпечення Збройних сил України полковник Микола Куклюк зазначив, що українська армія все ближче наближається до стандартів тилового забезпечення країн НАТО, переймає кращий досвід у системі військового харчування.

Фото Генштабу ЗСУ

Як повідомляв Житомир.info, на початку червня 2017 року радник президента Юрій Бірюков показав, чим годують військових на полігоні в Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі