Місто

Медичний центр «Відновлення» попереджає: варикоз - це небезпечно

17 October 2017, 09:30

У медичному центрі «Відновлення» неможливе, стає можливим в лікуванні варикозу сучасними методами.

Варикоз може виглядати навіть так, хоча більшості з нас знайомий вигляд лише звичних проявів: синьої сітки на ногах, венозних «вузлів» тощо. Проте мало хто усвідомлює, що первинні прояви (відчуття важкості, швидка втомлюваність, судоми) за умови ігнорування профілактики чи лікування з часом можуть призвести до прогресування хвороби з подальшими дистрофією шкіри ніг, її потемнінням та утворенням виразок. Згідно дослідження доктора Е. Ребе, опублікованому в журналі «Флебологія» у 2003 році, кожен третій на планеті страждає від варикозної хвороби вен. А викликані сааме варикозом рани на ногах є інвалідизуючим фактором, що призводить до тривалої втрати працездатності – адже досягнути загоєння виразок шкіри без операції неможливо.

Протягом 2016-2017 року наша клініка накопичила значну кількість позитивних випадків лікування трофічних виразок нижніх кінцівок без звичного хірургічного втручання. Шляхом малоінвазивної процедури (термічна абляція варикознозміненої вени) ми досягаємо зниження венозного тиску в кінцівці, що призводить до загоєння ран. Влітку до центру «Відновлення» звернулася 50-річна жінка, котра страждала від рани на нозі близько десяти років. Зі слів пацієнтки, жодне лікування не призводило до її гоїння. Після проведення процедури радіочастотної абляції рана загоїлася без додаткових втручань у місячний термін, викликавши неабияке здивування пацієнтки. Фотозвіт публікується з її дозволу для порівняння результатів «до» та «після». Застосування нових технологій однозначно полегшило вирішення давніх проблем із здоров’ям ніг.

Тільки за 2017 рік в медичному центрі проведено більше 100 операцій методом радіочастотної облітерації (абляції). Прийом веде судинний хірург, флеболог Свідерський Юрій Юрійович, у лікаря 10-ти річний стаж роботи в галузі судинної хірургії.

Чекаємо на Вас за адресою: м. Житомир, вул. Любарська, 4.

Телефон +38 (0412) 46-40-73; +38 (068) 073-58-60; (098) 662-72-22.

Додаткова інформація на сайті: www.vidnovlennya.center.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я

Ліцензія № 659 від 8 жовтня 2015 року.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі