Місто

У житомирських тролейбусах запровадили ще одну технологію оплати за проїзд, яка дозволяє кататись безкоштовно

17 October 2017, 11:12

Відтепер житомиряни і гості міста можуть купувати квитки за допомогою QR-коду з картки Mastercard у тролейбусах і трамваях та отримувати повернення коштів за другий куплений протягом дня квиток.

Таку можливість відкрила житомирським пасажирам акція ПриватБанку та Mastercard - “Катаємо безкоштовно!”.

Стікери з QR-кодами розміщені безпосередньо у самих 110 тролейбусах і 18 трамваях.

Уся процедура оплати триває не більше 15-30 секунд. Банківська комісія за використання QR-коду відсутня, пасажири оплачують тільки вартість квитка.

“Відкриваєш Приват24 на смартфоні, скануєш QR-код, обираєш будь-яку банківську картку будь-якої платіжної системи і отримуєш електронний квиток. Потім натискаєш “перевірити” і все - квиток є дійсним. Легко, швидко і ще й кошти за кожен другий квиток, куплений з картки Mastercard, повертаються”, - розповів керівник бізнесу платежів і переказів Житомирського РУ ПриватБанку Олександр Вербельчук.

Щоб взяти участь в акції, потрібно оплатити проїзд у тролейбусі чи трамваї з картки Mastercard, відсканувавши через мобільний додаток Приват24 стікер із зображеним QR-кодом (щонайменше двічі протягом одного дня).

Гроші за другий квиток протягом одного дня буде повернено на картку Mastercard, з якої було придбано квиток.

В акції можуть брати участь усі клієнти ПриватБанку - власники карток Mastercard. Крім того, кататись безкоштовно можуть і власники картки Юніора, діти 6-17 років.

Дитина розраховується карткою Юніора Mastercard за допомогою QR-коду, а банк один раз на день повертає кошти на картку одного з батьків (опікуна дитини), який представляє інтереси дитини у ПриватБанку, за кожну транзакцію, але не більше одного разу за поїздку в одному вагоні громадського транспорту.

Наразі у житомирському комунальному транспорті можна розраховуватись за проїзд через сканування QR-коду, банківською карткою з чіпом і транспортними міськими картками. Всі ці технології проваджені у рамках “Електронного квитка” Житомирської міської ради і направлені на забезпечення швидкої і зручної оплати проїзду без використання готівки.

Прес-служба ПриватБанку

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі