Місто

Леви Kroschu з бойової нічиєї стартували в чемпіонаті Житомира з футзалу

17 October 2017, 12:00

Минулого вікенду в Житомирі стартували наймасовіший турнір року - традиційний зимовий чемпіонат міста з футзалу. Цього року на старт вийшли 36 команд, які змагатимуться в трьох лігах. Другий рік поспіль участь у турнірі приймає й команда житомирського заводу «Кромберг енд Шуберт» - «Леви KROSCHU».

Стартовий поєдинок для «левів» вийшов дуже непростим. Вже на четвертій хвилині команда програвала 0:2. Але не розгубилися, взяли тайм-аут, аби збити темп суперників та внести корективи в плани на, зібралися і буквально протягом хвилини змогли відігратися. Спочатку капітан «левів», після декількох «пристрілок», головою перекинув м'яч у ворота, а потім Євгеній Сінчук зрівняв рахунок.

Більше того, вже у дебюті другого тайму Ніколаєв примудрився з нульового кута поцілити у ворота «Левкова» та вивести свою команду уперед. Втім далі «левам» довелося стримувати натиск суперників, які намагалися відігратися. Але під кінець матчу «Левкову» все ж вдалося відіграти м'яч.

Останні хвилини пройшли у шаленому темпі. Гравці «Левів KROSCHU» Адаміцький та Сінчук мали усі шанси знову вирватися вперед. Натомість «леви» отримали шостий фол і пенальті у свої ворота за дві секунди до фінальної сирени. Однак голкіпер «Левів KROSCHU» Руслан Гордаш «потягнув» удар суперника - 3:3 і «леви» здобувають перші очки в новому чемпіонаті.

- Задачі зараз перед командою стоять лише найвищі - вийти до І ліги. Минулого сезону нам лише трохи не вистачило, щоб пробитися до фінальної частини. Цього разу ми багато готувалися. На жаль, перед початком турніру втратили двох гравців, які мали з нас грати. В команді з'явилися новачки, не вистачає зіграності і в першій грі це дуже відчувалося. Також сьогодні не змогли допомогти нам декілька гравців основи, бо вони задіяні ще у великому футболі. Тому перша гра вийшла важкою, програвали, але зуміли зібратися, відігралися і навіть вийшли вперед. Але, знову ж, сказалися проблеми із зіграністю, пропустили і зіграли внічию. Але це лише старт сезону, будемо боротися за перемогу в кожному матчі, - прокоментував гру Богдан Бондарчук, капітан команди «Леви KROSCHU».

Левків – Леви KROSCHU - 3:3 (2:2)

Голи: Сабадаш 4, 6; Блажкевич 22, – -24; – Бондарчук 8; Сінчук 8; Ніколаєв 15;

Попередження: Блажкевич, Сабадаш – Максимчук

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі