Події

У Коростені трагічно закінчилися розваги з пістолетом: дівчина отримала наскрізне вогнепальне поранення

17 October 2017, 14:40

У м. Коростені 12 жовтня уночі до місцевої лікарні із наскрізним вогнепальним пораненням грудної клітини було госпіталізовано 23-річну місцеву жительку.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомляє начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Поліцейські встановили, що компанія молодих людей відпочивала та розважалась в одній із квартир райцентру, де і проживала потерпіла з подругою. В якийсь момент предметом розваг став пістолет, з якого один з чоловіків випадково вистрелив у потерпілу. Дівчина отримала тяжкі тілесні ушкодження, а 23-річному чоловікові нині оголошено підозру у вчиненні кримінального діяння», - пише керівник обласної поліції.

Всього за минулий тиждень до відділів та відділень поліції Житомирської області надійшло понад 3,5 тис. повідомлень, трохи більше 400 з них – кримінального характеру. У кожному шостому випадку уже встановлені причетні особи.

Як повідомляв Житомир.info, у лікарні помер 19-річний хлопець, якого кілька днів тому збила автівка на пішохідному переході у селищі Гришківці біля Бердичева. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі