Місто

Влада Житомира хоче дозволити вінницькому підприємству встановити на Параджанова зупинку та експозиційний майданчик

17 October 2017, 16:18

Влада Житомира хоче дозволити вінницькому підприємству встановити на вулиці Параджанова експозиційний майданчик та облаштувати зупинку громадського транспорту.

Відповідний проект рішення виконкому 17 жовтян опублікований на сайті міської ради.

«Розглянувши звернення приватного підприємства «Вінтехпостач» та з метою проведення благоустрою території, облаштування павільйону зупинки громадського транспорту, відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», виконавчий комітет міської ради вирішив погодити приватному підприємству «Вінтехпостач» проведення благоустрою прилеглої території з розміщенням експозиційного майданчика за адресою вул. Сергія Параджанова, 55 та облаштуванням павільйону зупинки громадського транспорту по вул. Сергія Параджанова, 53», - йдеться у проекті рішення.

Виконком планує зобов'язати вінницьке ПП «Вінтехпостач» погодити ескізний проект благоустрою території експозиційного майданчика та облаштування  павільйону зупинки громадського транспорту з департаментом містобудування та земельних відносин.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні в Житомирі завершували реалізацію проекту бюджету участі, яким передбачється встановлення на зупинках карт-схем із графіком руху громадського транспорту..

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі