Влада

Мер розпорядився звільнити директора КП «Житомирський міський центр земельних відносин»

18 October 2017, 09:17

Міський голова Сергій Сухомлин розпорядився звільнити керівника комунального підприємства «Житомирський міський центр земельних відносин» Дмитра Пшоняна.

Розпорядження мера Житомира «Про звільнення Пшоняка Д. І.» опубліковане на сайті міської ради 17 жовтня 2017 року.

«Розглянувши заяву Пшоняка Д. І. про звільнення з займаної посади, відповідно до статті 42 Закону України «Про місцева самоврядування в Україні»: Звільнити з 19 жовтня 2017 року Пшоняка Дмитра Івановича, директора комунального підприємства «Житомирський міський центр земельних відносин» із займаної посади за угодою сторін, пункт 1 статті 36 Кодексу законів про працю України та припинити з ним контракт», - йдеться у документі.

Нагадаємо, 24 березня 2017 року екс-начальник департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міськради Дмитро Пшоняк призначений на посаду директора комунального підприємства «Житомирський міський центр земельних відносин».

Як повідомляв Житомир.info, з червня 2016 року Дмитро Пшоняк очолював департамент містобудування та земельних відносин Житомирської міськради та був звільнений із посади в лютому 2017 року. Про доходи Дмитра Пшоняка у 2016 році читайте тут. Восени 2014 року директором КП «Житомирський міський центр земельних відносин» призначили місцеву активістку Юлію Демчук, яка наприкінці 2015 року звільнилася за власним бажанням. З 19 січня по 7 вересня 2016 року комунальним підприємством керував Дмитро Мамрай, з 8 вересня він був призначений на посаду начальника управління капітального будівництва і 30 грудня звільнений за угодою сторін. У 2017 році обов’язки директора КП «Житомирський міський центр земельних відносин» виконував Олександр Пришляк, який був звільнений від виконання обов'язків керівника 15 лютого 2017 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі