Події

У Житомирській області чоловік разом зі спільником пограбував підприємство, на якому працював

18 October 2017, 11:08

Про крадіжку дерев’яних брусів вартістю 7 тисяч гривень до відділу поліції повідомила власниця виробництва в Новограді-Волинському  Житомирської області. Правоохоронці з’ясували, що до правопорушення причетний працівник підприємства та його знайомий.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Увечері 17 жовтня до поліції звернулась 53-річна приватний підприємець із повідомленням про викрадення з території деревообробного підприємства 24 дерев’яних брусів. За словами заявниці, злодіяння було вчинено кілька годин тому. На місці події поліцейські з’ясували, що до вчинення злодіяння може бути причетний 35-річний працівник цього ж підприємства. У ході проведених заходів інформація підтвердилась: виявилось, що чоловік разом із 61-річним спільником транспортували лісопродукцію, завантаживши її на гужову підводу. Їх і було затримано неподалік. Нині триває подальше з’ясування обставин у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, законодавством крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб, карається арештом на строк від 3 до 6 місяців або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 5 років.

Фото поліції

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2016 року в Хорошівському районі Житомирської області працівник автомийки викрав у господаря Infiniti та потрапив у ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі