Місто

Фірма дружини Пухтаєвича знову «пролетіла» у 5-мільйонному тендері на ремонт Покровської у Житомирі

18 October 2017, 13:06

18 жовтня відкриті торги щодо капітального ремонту близько 800 метрів вулиці Покровської від Садової Алеї до вул. Парникової знову відмінили. Причиною відміни стало подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій.

Про це йдеться в оголошенні про проведення відкритих торгів на Prozorro.

Ремонтувати Покровську зголосилася тільки одна фірма, кінцевим бенефеціарним власником якого є дружина колишнього депутата Житомирської міської ради і екс-заступника голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Михайла Пухтаєвича. Приватне підприємство «Проспект-Транс» запропонувало виконати роботи з капітального ремонту за 5,3 млн грн, у той час, коли очікувана вартість – 5,5 млн.

У вересні фірма вже змагалася у тендері на ремонт цієї частини вулиці Покровської і навіть здобула перемогу в аукціоні. Проте, 22 вересня 2017 року торги відмінили. Суперниками ПП «Проспект-Транс» на відкритих торгах були ТОВ «ТРЕСТБУД-1» та ТОВ «ААА+», якими керує одна людина – Гапко Станіслав Станіславович. Саме через цю обставину згідно з Законом України про публічні закупівлі, Житомирська міська рада мала всі підстави скасувати торги.

Як повідомляв Житомир.info, 30 вересня 2017 року тендерні торги з реставрації меморіалу героям УНР у Житомирській області відмінили, бо не було подано жодної пропозиції.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі