Події

У Рівненській області житомирянка на Geely збила школярку, яка вибігла з-за маршрутки

18 October 2017, 16:32

У селі Обарів Рівненського району 16 жовтня жителька Житомира «посадила на капот» 14-річну школярку.

Про це 17 жовтня повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області.

«У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася 16 жовтня на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне, постраждала 14-річна дівчинка. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 44-річна водій автомобіля Geely, жителька міста Житомир, у межах села Обарів при перестроюванні у праву смугу руху здійснила наїзд на дитину, яка перетинала проїзну частину дороги у невстановленому місці», - інформує відділ комунікації.

За даними поліції, дівчинка вибігла з-за маршрутного таксі, яке зупинилося для здійснення розвороту у лівій смузі. Унаслідок ДТП жительку Рівного доставили у центральну міську лікарню, де медики діагностували в неї закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та травму грудної клітини.

«За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України», - інформує поліція.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 11 жовтня у смт Гришківці Бердичівського району Житомирської області Lada збила юнака, який переходив дорогу по пішохідному переходу. На 5 день хлопець помер у лікарні.

Фото рівненської поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі