Влада

Житомирські «афганці» можуть отримати дозвіл на видобуток габро в Хорошівському районі

19 October 2017, 10:15

Житомирська обласна рада хоче погодити надання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування габро Афганського родовища.

Відповідний проект рішення сесії 18 жовтня опублікований на сайті облради.

«Керуючись ст. 9-1 Кодексу України про надра,  ст. ст. 43, 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення Державної служби геології та надр України від 10.10.17 №22652/03/12-17 про погодження надання спеціального дозволу на користування надрами, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів, обласна рада вирішила погодити надання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування габро Афганського родовища  площею 2,7 га, яке знаходиться в Хорошівському районі Житомирської області, товариству з обмеженою відповідальністю «Афган-Профі», - йдеться в проекті рішення.

Очолює ТОВ «Афган-Профі» Біденко Геннадій Миколайович, який також є головою ГО «Федерація з веслування на байдарках і каное Житомирської області». Серед засновників – викладач ЖНАЕУ Біденко Володимир Миколайович та Ментов Павло Валентинович – керівник Житомирської обласної спілки ветеранів афганської війни.

Як повідомляв Житомир.info, чергова сесія Житомирської обласної ради відбудеться 2 листопада.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі