Влада

Поліцейські, які склали присягу на Старому бульварі, нестимуть службу не в Житомирі

19 October 2017, 15:26

Вранці 19 жовтня перед будівлею головного ГУНП України в Житомирській області на Старому бульварі кілька десятків правоохоронців склали присягу на вірність народу України. Усі вони пройшли жорсткий відбір і лише після складання усіх іспитів та заліків були прийняті до лав Нацполіції.

Привітати поліцейських, які вишикувалися перед адміністративним приміщенням, прийшли їх родичі, колеги та представники влади.

«Це моє. Це моя професія. Розумію, що потрібно служити й бути вірною народу України. Я розумію, що це небезпечна робота, але я маю бажання захищати та служити. Я не порівнюю, що це чоловіча або жіноча робота. Ми також можемо виконувати свої обов’язки, як і чоловіки», - розповідає рядовий Національної Поліції Ольга Желізко.

«Міряв з дитинства бути працівником поліції. Сталось так, що пішов в армію, коли повернувся - вступив до лав Нацполіції. Багато було пройдено етапів для цього. Потім було навчання. Також нелегке навчання. Але пройшли його і склали іспити», - каже Олександр Кухтюк.

За словами керівництва головного управління, усі нові співробітники Нацполіції служитимуть в різних районах Житомирської області.

«Склали присягу 42 нових працівники поліції, які пройшли ретельний відбір, потім чотирьох місячне навчання. Вони прийшли на службу до лав Нацполіції безпосередньо в наші територіальні підрозділи. На місця - в групи швидкого реагування. Це дуже хороше вливання до складу нашої обласної поліції. В першу чергу тому, що це нові люди, які прийшли добровільно, за покликом серця, для того, щоб нести службу в наших селищах та містах області», - розповідає начальник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко.

Нагадаємо, в липні 87 дільничних офіцерів і працівників кримінальної поліції урочисто склали присягу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі